ŞEHİT ALİ KARSLI ORTAOKULU

Vizyon: Şehit Ali Karslı Ortaokulu olarak vizyonumuz; milli ve manevi değerlerine bağlı, yeniliklere açık, sosyal ve kültürel alanda donanımlı, liderlik vasfı taşıyan bireyler yetiştirmek, başarılarıyla adından söz ettiren eğitim, bilim ve kültür merkezi olmaktır.

Misyon: Biz, eğitim kalitesini en üst seviyeye çıkarmak için Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, karşılaştığı sorunlara yaratıcı ve akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen, bilinçli ve kendine güvenen bireyleri topluma kazandırmak için varız.

Başarılar:

Servis Bilgisi: 5
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZDA AKTİF OLARAK FUTBOL, VOLEYBOL, BASKETBOL VE ATLETİZM FAALİYETLERİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0212) 445 2225

WEB - https://sehitalikarsloo.meb.k12.tr

Adres - Mahmutbey Mahallesi 2568. Sokak No 3 Bağcılar / İSTANBUL

Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - OKUL ÇEVRESİ İŞ YERİ VE FABRİKA AĞIRLIKLIDIR.

Adres - Mahmutbey Mahallesi 2568. Sokak No 3 Bağcılar / İSTANBUL

Ulaşım MAHMUTBEY METROSUNA 700 METRE, İNÖNÜ CADDESİNE 200 METRE UZAKLIKTA OLUP, BAKIRKÖY, ŞİRİNEVLER, TAKSİM, BAŞAKŞEHİR, EMİNÖNÜ VE GÜNEŞLİ OTOBÜSLERİ İNÖNÜ CADDESİ DURAĞINDAN GEÇMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 20, İLÇE MERKEZİNE 3 KM UZAKLIKTADIR.